Start steeds met een moodboard

Lob hier, van studio lob – mijn eigenste interieur ontwerpstudio met vrijheid, creativiteit en authenticiteit als funderende bouwstenen – mijn geesteskind!

De afgelopen maanden bouwden we intens aan een nieuwe showroom voor CELA Ceramica met beleving als centrale punt. we doken samen in de wereld van de keramische tegel opzoek naar het perfecte plaatje.Mijn creatief proces start steeds met een moodboard, een zoektocht naar passende beelden die hetgeen vertalen wat er zich in mijn hoofd afspeelt. hier komen dan nieuwe ideeën uit voort en zo wordt de basis gelegd, als leidraad, nooit als vast gegeven.

Waar ik in het ontwerpproces nog al eens materialen durf te verzinnen om mijn creativiteit de vrije loop te laten, geniet ik eens zo hard van de zoektocht naar de perfecte samples die het ontwerp vertalen naar de realiteit. CELA Ceramica is mijn vaste partner als het op tegels aankomt. Etmond is gepassioneerd en weet waarover hij spreekt, een enthousiaste samenwerking waar ik enorm dankbaar voor ben. Binnen de CELA beleving zal ik ieder seizoen een reeks fysieke moodboards voor jullie uitwerken in uiteenlopende stijlen en kleuren om jullie te inspireren en op weg te helpen. CELA heeft een ruim aanbod tegels geselecteerd die een mooie balans vormen tussen tijdloos en trends. met behulp van de moodboards tonen we jullie de eindeloze mogelijkheden van combinaties om bij weg te dromen.

FIJNE VAKANTIE IEDEREEN
wij zijn terug paraat voor jullie op 8 augustus 2022
close-image