Vloertegels en wandtegels voor binnen én buiten

Bij Cela heeft u keuze uit een groot assortiment wandtegels, vloertegels, terrastegels, cementtegels, betontegels, steenstrips en meer. Om hiervoor scherpe prijzen te garanderen, zorgen wij voor rechtstreekse import van zowel kleinere als grotere merken. Kom langs in onze showroom in Hasselt, Limburg voor een betere kijk naar ons divers aanbod.

Keramisch parket of houtlook tegels

Wilt u graag een vloer met de uitstraling van een parketvloer, maar zonder de nadelen? Keramisch parket of houtlooktegels evenaren de warme uitstraling van een parketvloer. Bovendien is een keramische parketvloer prima te combineren met vloerverwarming en uiterst gemakkelijk te onderhouden. Vraag gerust naar meer informatie over keramisch parket!

Keramische terrastegels van Cela

Onze keramische terrastegels zijn kleurvast, bestand tegen vocht en vorst, onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in verschillende graden van slipvastheid. Uiterst geschikt dus voor uw terras. Bij Cela heeft u de keuze uit tegels in vele kleuren en uitvoeringen, natuursteenimitatie, houtlook en tegels in betonlook. Al onze terrastegels zijn Italiaanse en Spaanse topproducten die we zelf importeren. Met onze prachtige terrastegels brengt u harmonie tussen het leven buiten en binnen.

Wandbekleding met keramische steenstrips

Wilt u uw gevel in het nieuw steken? Overweeg dan wandbekleding met keramische steenstrips van Cela Wandtegels met steenstrips vormen een ideale en duurzame oplossing om te renoveren, zonder al te veel breekwerk. Het keramische materiaal is eveneens ondoorlatend en dus perfect om de gevel meteen te isoleren. Verkiest u een traditionele of eerder een creative afwerking? Wij bieden allerlei uitvoeringen, dus vraag ons gerust om raad.

Profiteer van ons deskundige advies en vraag nu naar meer informatie over uw XXL-tegels in onze showroom in

Hasselt, Limburg!