Vloertegels en wandtegels voor binnen én buiten

Tegels in alle geuren en kleuren

Bij Cela Ceramica ben je aan het juiste adres. Wij denken met je mee en zijn overtuigd dat je wand- en/of vloertegels een perfecte weerspiegeling moet zijn van je persoonlijkheid. Heb je een voorkeur voor klassiek, landelijk, industrieel of art-deco? Of combineer je graag stijlen? Kom langs in onze showroom in Hasselt en ontdek een groot assortiment wandtegels, vloertegels, terrastegels, cementtegels, betontegels, steenstrips en meer.

Samen aan de slag om van jouw huis nog meer een thuisgevoel te creëren.

Een beter en hoogwaardig
alternatief voor parket

Wilt u graag een vloer met de uitstraling van een parketvloer, maar zonder de nadelen? Keramisch parket of houtlook-tegels evenaren de warme uitstraling van een parketvloer. Een keramische parketvloer is ook prima te combineren met vloerverwarming en uiterst gemakkelijk te onderhouden.

Jouw idee van een thuis en ons inspiratie en ervaring is a house made in heaven

Zalig om naar buiten te gaan

Cela Ceramica is ondermeer overtuigd dat terrastegels aan vele eisen moet voldoen, qua materiaal, kleur en onderhoud. Steeds esthetisch prachtig, doch kwalitatief hoogstaand materiaal en gemakkelijk in onderhoud. Eenvoudig en zonder zorgen vet- en wijnvlekken van je terrastegels verwijderen tijdens een familiefeestje is een evidentie. Samen zoeken we voor jouw thuis de perfecte terrastegel uit.

Al onze terrastegels zijn Italiaanse en Spaanse topproducten die we zelf importeren. Laat je verrassen door een ruim assortiment aan tegels.

Binnen of buiten maakt niet uit, gewoon zalig thuis genieten, dat is ons doel. 

Je huis in een nieuw kleedje

Met de juiste gevelbekleding kan je elk type gebouw een stijlvolle uitstraling geven. Bij het kiezen van materialen moet je je natuurlijk niet alleen blindstaren op het uiterlijk. Ook onderhoud, isolatie mogelijkheden en de prijs per vierkante meter zal een belangrijke invloed hebben. Wil je je huisgevel in het nieuw steken? Kies dan wandbekleding met keramische steenstrips van Cela Wandtegels. Verkies je een traditionele of eerder een creative afwerking? Wij bieden allerlei uitvoeringen, vraag ons gerust om raad.

 Cela Ceramica is er voor jou.


Profiteer van ons deskundige advies en vraag nu naar meer informatie
over uw XXL-tegels in onze showroom in Hasselt, Limburg!

FIJNE VAKANTIE IEDEREEN
wij zijn terug paraat voor jullie op 8 augustus 2022
close-image