De tegels van Cela zijn niet alleen van de beste kwaliteit, maar vallen ook op dankzij hun scherpe prijzen. Onze vloertegels en wandtegels passen in zowel de kleinere als grotere budgetten en zijn zo perfect voor uw nieuwbouw of renovatie. Breng nu een bezoek aan onze tegelwinkel in Hasselt, Limburg en ontdek ons uitgebreide assortiment zelf.

EEN UITGEBREID AANBOD VAN VLOERTEGELS EN WANDTEGELS

Bent u op zoek naar duurzame wand- of vloertegels met een klassieke, landelijke, industriële of art-decouitstraling?

Bij tegelwinkel Cela bent u aan het juiste adres voor de nieuwste alsook klassieke varianten.

U vindt bij ons de kwaliteit waar u op staat, maar u betaalt er geen cent te veel voor. Omdat wij verstandig inkopen, rechtstreeks importeren en goed over onze kosten waken, kunnen wij u voor alle tegels een correcte prijs bieden.

Wij leveren en plaatsen tegels tegen het btw-tarief van 6%.

Vloer-, wand- en terrastegels

Ontdek ons groot assortiment van vloertegels, wandtegels en terrastegels, inclusief ons keramisch parket en houtlooktegels in onze winkel in Hasselt.

 

XXL-tegels

Stijlvolle betegeling is mogelijk dankzij onze XXL-tegels. Ontdek nu meer over onze tegels en kom langs in onze showroom in Hasselt, Limburg.

 

KOM ONS ASSORTIMENT TEGELS ONTDEKKEN

Open op zondag en
afspraken mogelijk tot 20.00 uur

Om het u gemakkelijk te maken is onze tegelwinkel
in Hasselt 6 dagen op 7 open.
U kunt dagelijks tot 20.00 uur een afspraak maken. Wij leveren in heel de Benelux, dus waar u ook woont in België, Nederland of Luxemburg: u kunt rekenen op de kwaliteit van Cela.

Contacteer ons voor meer informatie over uw tegels.

Maandag

Dinsdag t/m zaterdag
Zondag

gesloten

09:30 – 18:00
12:00 – 17:00