De kracht van tegels

Vakkennis is bij ons prioriteit

Ons Interieurarchitect werkt samen met jou

Jouw tegels krijgen stijl en we geven jou de juiste advies

 

Laat jouw interieur tot leven komen met de expertise van STUDIO LOB,
onze partner in interieurarchitectuur. Met een uniek oog voor esthetiek en functionaliteit creëren ze ruimtes die jouw persoonlijke stijl weerspiegelen. Van advies tot ontwerp en realisatie, STUDIO LOB staat garant voor een interieur dat jouw verbeelding overtreft.

 

Het inschakelen van een interieurarchitect voor tegels biedt jouw expertise, creativiteit en een geïntegreerde aanpak om een prachtig en functioneel interieur of een ander bouwproject te realiseren.

CELA CERAMICA is dé keuze voor hoogwaardige materialen en een persoonlijke aanpak. Vandaar adviezeren wij jou een interieurarchtect. Samen stellen wij uw tevredenheid voorop en streven naar kwaliteit in elk project die we voor jouw kunnen realiseren.

Maak een afspraak in onze nieuwe showroom te Hasselt.

Ons interieurarchitect is gespecialiseerd in het creëren van doordachte en esthetisch aantrekkelijke interieurontwerpen.

PROFESSIONEEL
ONTWERP

MATERIALEN-
KENNIS

We kunnen je adviseren over de juiste soorten tegels voor verschillende ruimtes, rekening houdend met factoren zoals duurzaamheid, onderhoud en geschiktheid voor specifieke toepassingen.

Het inschakelen van een interieurarchitect kan u helpen bij het coördineren van het tegelwerk met andere aspecten van je interieurproject.

COORDINATIE VAN

JOUW PROJECTEN

PERSOONLIJKE
MOODBOARDS

We houden rekening met je wensen en aspecten zoals kleur, textuur, patroon en schaal om een harmonieus en evenwichtig interieur te creëren.

Doe beroep op onze interieurarchitect. Ontdek de wereld van
CELA CERAMICA tegels en laat uw interieur tot leven komen.

Een moodboard maken is een handige tool voor het visualiseren van een interieurontwerp. Het is een essentieel instrument. Het bepaalt stijl, biedt inspiratie, geeft richting en helpt bij besluitvorming. Met slechts enkele woorden en afbeeldingen brengt het creatieve visie tot leven.

Kom naar onze showroom en zit bij ons om de mogelijkheden te bekijken.

FIJNE VAKANTIE IEDEREEN
wij zijn terug paraat voor jullie op 8 augustus 2022
close-image