Keukenzinnig maakt perfectie tastbaar.

“Samenwerken met CELA CERAMICA opent de deur naar nog meer unieke en creatieve mogelijkheden.”

In de betoverende inspiratieruimte in Geleen staat Keukenzinnig onder leiding van keukenmeester Raymond Engelbertink en zijn getalenteerde team klaar om zowel betaalbare designkeukens als zeer exclusieve maatwerkkeukens te ontwerpen. Deze unieke creaties worden tot in het kleinste detail uitgewerkt en vormen de verwezenlijking van jouw keukendromen. Keukenzinnig legt de lat hoog als het gaat om adembenemende designkeukens en totaalprojecten. Hier maak je kennis met de nieuwe trendsetter op het gebied van onderscheidend ontwerp. Op basis van kennis, ervaring, creativiteit en empathie maakt Keukenzinnig woondromen werkelijkheid.

Meer dan alleen keukens. Keukenzinnig gaat verder dan het creëren van unieke designkeukens op maat. Raymond Engelbertink en zijn team van vakbekwame specialisten ontwerpen en realiseren woontotaalconcepten, waarbij jij als opdrachtgever volledig wordt ontzorgd. Dit omvat niet alleen keukens, maar ook plafonds, vloeren, verlichting, haarden en de meest bijzondere wand- en raamdecoratie. Hier wordt creatief en hoogwaardig maatwerk toegepast om jouw huis nog persoonlijker en buitengewoner te maken. Keukenzinnig luistert naar jouw wensen en neemt je mee door de talloze mogelijkheden voor stijlvol, uniek en comfortabel wonen. Ze coördineren het gehele project, schakelen de beste vakmensen en monteurs in, en streven naar perfectie van A tot Z.

Als een toonaangevende speler in de keukenbranche en high-end interieurwereld loopt Keukenzinnig voorop in de trends. In de betoverende designshowroom in Geleen vind je de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van designkeukens en stijlvolle materialen en woonaccessoires. Met een ongekende passie tonen de specialisten de laatste trends en de vele mogelijkheden voor maatwerk. Samen met zijn enthousiaste team zet Raymond Engelbertink zich elke dag in om het hoogst mogelijke resultaat te behalen en een grote glimlach op het gezicht van zijn klanten te toveren. Keukenzinnig neemt je alle zorgen uit handen gedurende het gehele proces. Ze regelen de vakmensen, houden de planning in de gaten en zorgen voor een vlekkeloze samenwerking. En ook de service na de oplevering staat op hetzelfde hoge niveau. Daarom kiezen we voor een samenwerking met CELA CERAMICA te Hasselt (Kiewit)

FIJNE VAKANTIE IEDEREEN
wij zijn terug paraat voor jullie op 8 augustus 2022
close-image