Creativiteit van Studio Lob

Binnen de CELA beleving zal Studio Lob ieder seizoen een reeks fysieke moodboards uitwerken in uiteenlopende stijlen en kleuren om klanten te inspireren en op weg te helpen. CELA Ceramica heeft een ruim aanbod tegels geselecteerd die een mooie balans vormen tussen tijdloos en trends. Dit helpt elke klant een fijne keuze te maken. Studio Lob is een jonge interieurarchitecte die vrijheid, creativiteit en authenticiteit hoog in het vaandel heeft staan. Met deze bouwstenen als leidraad heeft Studio Lob de afgelopen maanden intensief gewerkt aan een nieuwe showroom voor CELA Ceramica, waar beleving centraal staat.

Het creatieve proces van Studio Lob begint altijd met een moodboard, waaruit nieuwe ideeën ontstaan die als leidraad fungeren in het ontwerpproces. Lob geniet van de zoektocht naar de perfecte samples die het ontwerp vertalen naar de realiteit. Hierbij is CELA Ceramica de vaste partner als het om tegels gaat. Etmond, de contactpersoon bij CELA Ceramica, is gepassioneerd en weet waarover hij spreekt, wat heeft geleid tot een enthousiaste samenwerking waarvoor Lob zeer dankbaar is. Met behulp van de moodboards wil Studio Lob de eindeloze mogelijkheden van combinaties tonen om bij weg te dromen. Studio Lob heeft als doel om jonge kunstenaars te ondersteunen en hun creatieve talenten te erkennen en te promoten. Het werk van jonge kunstenaars heeft volgens Lob erkenning en steun nodig, om hun visie en unieke perspectieven te delen met de wereld.

Door de passie en creativiteit van Studio Lob, in combinatie met de hoogwaardige producten van CELA Ceramica, wordt er een prachtige beleving gecreëerd waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn. Studio Lob nodigt u uit om de nieuwe showroom te bezoeken en zich te laten inspireren door de creatieve wereld van interieurontwerp. Vraag heel vrijblijvend wat advies hoe je tegels kunt inzetten in je interieur, keukens of badkamer. Maak gerust een afspraak in onze showroom, ons eerste ontmoeting is helemaal gratis.

FIJNE VAKANTIE IEDEREEN
wij zijn terug paraat voor jullie op 8 augustus 2022
close-image