Creëer een Prachtig Buitenterras met Tegels

Tegels van bij CELA CERAMICA is een juiste keuze voor terrasvloeren vanwege hun duurzaamheid en onderhoudsgemak. Er zijn verschillende soorten tegels die geschikt zijn voor gebruik op een terras, zoals keramische tegels, natuursteen en beton. Kom naar ons eigen terrras kijken in ons showroom te Hasselt. Keramische tegels zijn ideaal voor buitengebruik vanwege hun hoge slijtvastheid en duurzaamheid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, texturen en afwerkingen, waardoor ze passen bij verschillende terrasstijlen. Bovendien zijn ze bestand tegen vlekken, krassen en weersomstandigheden.

Bij CELA CERAMICA zijn natuursteen tegels zijn geliefd vanwege hun natuurlijke uitstraling. Denk aan graniet, leisteen, kalksteen en marmer. Hoewel natuursteen vaak poreus is, kunnen ze met een waterafstotende sealer behandeld worden om vocht en schade te voorkomen. Betonnen tegels vormen een betaalbaarder alternatief voor keramische en natuursteen tegels, terwijl ze toch duurzaam zijn. Ze zijn beschikbaar in diverse kleuren en patronen en vergen relatief weinig onderhoud.

Bij het kiezen van terrastegels is de grootte van belang. Grotere tegels zorgen voor een strakke en moderne uitstraling, terwijl kleinere tegels een klassieke sfeer creëren. Bij CELA CERAMICA letten we ook op verschillende afwerkingen, zoals mat of geribbeld, die de slipweerstand kunnen verbeteren. Onze tuinen zijn ontworpen en geplaatst door onze partner VERDE M.

FIJNE VAKANTIE IEDEREEN
wij zijn terug paraat voor jullie op 8 augustus 2022
close-image